1000 Euron Vippejä

1000 euron vippejä tarjoaa Suomen markkinoilla useat suositut palvelut, vaikkakin keskimäärin näiden yritysten asiakkaat lainaavat huomattavasti pienempiä summia, useimmiten alle 300 euroa.

Tilastokeskuksen "Luottokanta" julkaisun mukaan (1. vuosineljännes 2012) keskimääräinen pikalaina Suomessa on 240 euroa, ja suurin osa maassa toimivista vippifirmoista tarjoaakin lainoja aina 300 EUR saakka.

Joukosta löytyy kuitenkin useita palveluntarjojia, joiden tuotevalikoima pienlainojen suhteen kattaa myös isommat luottosummat, jopa 3000 euroon saakka.

Näissä luotoissa on etuna (useimmiten) myös pidemmät takaisinmaksu-ajat, joten voit huolehtia rahan säästämisestä pikaluoton eräpäivän suhteen kaikessa rauhassa.

1000 euron vipeissä etuna on kulutusluottoihin verrattuna muun muassa se, että useimmiten lainanhakeminen vippinä on huomattavasti nopeampaa ja mutkattomampaa.

Toisaalta saatat saada kulutusluoton korkona halvemman tarjouksen, joten ellei lainan saanti ole kiireellinen, näinkin suuren vipin suhteen kannattaa pyytää tarjouksia eri rahoitusalan firmoilta ennen hakemuksen jättämistä johonkin vaihtoehdoista.

Suosittuja 1000 euron vippitarjoajia: Ferratum & Vipster

Suosituimpiin 1000 euroon saakka vippejä tarjoaviin firmoihin kuuluvat kotimaisilla lainamarkkinoilla Ferratum ja Vipster.

Ferratum (ferratum.fi) kuuluu suosituimpiin lainantarjoajiin koko Suomen vippimarkkinoiden suhteen, johtuen muun muassa firman joustavista lainaehdoista ja lainasummista (50-1000 euroa).

Laina-aikoina firman palvelussa on 15-90 vrk, ja näistä suurempiin summiin kuuluvat useamman kuukauden takaisinmaksu-ajat.

Hakiaksesi lainaa palvelusta, prosessiin kuuluu verkkohaku, jossa tarvitaan myös matkapuhelinta.

Kun olet tunnistautunut palveluun, voit jatkossa hakea vippiä Ferratumilta myös suoraan tekstiviestein, jos käytössäsi ei ole nettiyhteyttä.

Vipster (Vippi.fi) puolestaan on ollut kahden suosituimman kotimaisen pikalainapalvelun joukossa useana viime vuotena, ja palvelusta saa luottoja aina 1000 euron summiin saakka.

Laina-aikoina palvelussa on 14 vrk - 60 vrk, ja voit hakea luottoa joustavasti joko verkkohakemuksena (ilmainen), soittamalla, tai tekstiviestein.

Firman joustavaan palveluun kuuluu myös se, että kaikki täysi-ikäiset voivat hakea lainaa lyhytaikaiseen rahantarpeeseensa, sillä minimi-ikänä Vipsterillä on 18-vuotta.

Vippejä - Vippi Opas