Vippi 18 Vuotiaalle

Vippi 18 vuotiaalle on tarjolla rajoitetusta määrästä pikalaina firmoja, ja nekin, jotka lainaavat 18 vuotiaille, saattavat rajoittaa lainan maksimisummaa verrattuna vanhempiin lainaajiin.

Ikärajoitukset liittyvät pikavippi firmojen haluun varmistua lainan takaisinmaksusta, ja muihin vastaaviin varmistuksiin kuuluu mm. luottohäiriö-rekisterin tarkistus.

Koska näitä rajoituksia löytyy lähes joka vippifirmalta, sinun kannattaa tarkistaa nämä laina-ehdot ennen esimerkiksi tekstiviestillä tehtävää lainahakua, ettei prosessista koidu turhaan kuluja ilman edes mahdollisuutta saada lainaa.

Usein monen 18 vuotiaan vippilainan vaihtoehtona ovat panttilainaamot, jotka antavat rahaa tavarapanttia vastaan. Monelle 18 vuotiaalle on jo kertynyt omaa omaisuutta, joka kelpaa panttilainausta harjoittaville firmoille.

Niistä pikalainafirmoista, jotka tarjoavat vippejä 18 vuotiaille, suosittuihin vaihtoehtoihin kuuluvat Risicum ja Ferratum.

Risicum vippilainat sekä netissä
soittamalla asiakaspalveluun, että
tekstiviestinä matkapuhelimen avulla

Yhdysvaltalaisen pörssilistatun Dollar Financial Corp:in omistama Risicum Oyj kuuluu kaikkein monipuolisimpiin vippilainaajiin, jolta voit saada:

  • monipuoliset lainasummat,
  • lainaukset netissä, matkapuhelimella, ja soittamalla
  • laskun sähköpostiin, ja
  • maksuaikaa vipeille aina 90 vrk saakka (kuluttajaluotoille jopa 48 kk saakka).

Kuten monilla muillakin vippifirmoilla, lainasummien saanti on rajoitettu ikärajojen mukaan, ja esimerkiksi tätä kirjoittaessa 18 vuotiaille maksimilaina Risicumin kautta oli €200.

Risicumin lainanhaku netissä on ilmainen, voit tehdä lainahakemuksen 24 tuntia vuorokaudessa, ja hyväksytyt vipit maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina, ma-su 7-23.

Ferratum Finlandin kautta
myös lainahakemukset prepaid puhelimista

Monipuolisten pikavippi firmojen luokkaan kuuluu myös Ferratum Finland, jolta lainaa saavat yrityksen laina-ehtojen mukaan hakea jokainen, joka on "vähintään 18-vuotias, luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö.".

Ferratum on Risicumin tavoin panostanut mahdollisen helppoon ja asiakkaalle edulliseen lainanhakuun, joka tarkoittaa että voit tehdä ilmaisen verkkohakemuksen pankkitunnuksilla.Jos käytät yritystä usein luotonhakuusi, tarjolla on myös joustava tekstiviestillä lainan hakemisen mahdollisuus, joka voi tulla tarpeeseen tilanteissa, joissa et voi päästä nettiin.

Vippi 18 vuotiaalle sivulta takaisin vippi vertailut etusivulle