Vippi 60

Vippi 60 euron summalle on harvinaisempi lainamuoto, mutta tarjolla varsinkin alan yrityksistä, joissa pääset valitsemaan lainaamasi summan yhden euron tarkkuudella, etkä maksa ylimääräisestä.

Monissa palveluissa lainasummat hyppäävät usein vähintään viidenkymmenen euron portaina, alkaen esimerkiksi 50e summasta, seuraavan portaan ollessa 100e, 150e, ja niin edespäin.

Jos rahantarpeesi on kuudenkymmenen euron luokkaa, joudut toisinsanoen maksamaan ylimääräisestä 40e summasta turhaan huomattavan koron, jonka takia on järkevää käyttää palveluita, joissa voit valita lainaamasi summan tarkemmin.

Markkinoilta löytyy kuitenkin yksi poikkeus tähän sääntöön --- jos et ole käyttänyt palvelua aikaisemmin, vaan olet uusi asiakas.

Vivus.fi nimittäin tarjoaa uusille asiakkailleen pikalainoja ilman korkoa, myös 60e summille, joten et joudu maksamaan turhasta tätä palvelua käyttäessäsi.

Vaikka olisit käyttänyt palvelua aikaisemminkin, firma, joka on pärjännyt hyvin mm. VippiVertailu.com sivuston hintavertailuissa, tarjoaa pikalainoja täsmälleen 60 EUR summille, joten et joudu tällöinkään ottamaan ylimääräistä lainamäärää.

Pikalaina 60 - Laina.com

Suomen vippimarkkinoilta, joissa toimii yhteensä yli 80:n pikalaina yrityksen kirjo, löytyy yksi alan toimija, jolta voit hakea luottoa yhden euron tarkkuudella.

Tämä firma on nimeltään Lainacom Oy, ja sen palvelusivustona on Laina.com, jonka kautta lainaa on tarjolla kaikkiaan 50-1000e summia. Voit myös valita takaisinmaksu-ajan tarkasti, päivälleen, 7-90 vrk väliltä.

Pidemmissä takaisinmaksu-ajoissa laina tosin maksetaan useammassa erässä, maksimissaan kolmen osamaksun sarjana, 90 vuorokauden sisällä.

Tällainen pidemmän maksuajan ja useamman osamaksun vaihtoehto on tarjolla myös 60e vippisummalle.

Ennenkuin aloitat vipin hakemisen prosessin palvelusta, muista tutustua lainan ehtoihin yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan.

Lainan hinnan suhteen kannattaa myös tehdä hintavertailuja muihin palveluihin, vaikkapa VippiVertailu.com sivuston avulla.

Vippi 60 - Vippi Opas