Vippi 90 vrk

Vippi 90 vrk maksuajalla on harvinaisempi vaihtoehto kuin lyhyemmät maksuajat, mutta löytyy muutama suosittu tälläisiä vaihtoehtoja tarjoava firma.

Useimmat vippilainoja hakevat lainaajat suosivat lyhyempiä takaisinmaksu-aikoja kuin 90 vrk (tai yli), johtuen pikalainoissa olevista koroista.

Tilastokeskuksen mukaan keskimääräinen lainan maksuaika onkin huomattavasti lyhyempi, noin 32 vuorokautta.

90 päivän laina-ajalla on kuitenkin omat etunsa.

Näihin etuihin kuuluu muun muassa se, että kolmen kuukauden takaisinmaksu periodi antaa aikaa järjestellä rahoitus- ja tulopuoltaan uuteen kuntoon, esimerkiksi hakemalla pidempiaikaista lainaa pankista huomattavasti alemmalla korolla.

Pidempi laina-aika antaa sinulle myös paremmin tilaa hoitaa asioita suhteessa lainan ottamisen syihin, joihin voi kuulua tilapäinen, lyhytaikainen työttömyys, sairastapaus, tai vaikkapa tarve kodinkoneen ostoon ennen palkkapäivää.

Vaikka 90 vrk laina-ajat ovat harvempia vippilaina markkinoilla, sellaisia tarjoaa suosituista pikalaina firmoista mm. Risicum sekä Ferratum Finland.

Risicum - Dollar Financial Corp

Yhdysvaltalaisen, pörssilistatun Dollar Financial Corpin omistama Risicum Oyj tarjoaa lainoja asiakkailleen takaisinmaksu periodeille 14 vuorokaudesta aina 90 vrk saakka.


Muihin firman käyttämisen etuihin kuuluvat ilman tekstiviestikuluja tarjolla olevat verkkohakemukset (pankkitunnuksilla), lainahaut soittamalla asiakaspalveluun, sekä SMS vipit.

Myös laskunmaksu Risicumin kautta toimii joustavasti, sillä voit tilata myös pikalainan laskun tulevaksi suoraan sähköpostiisi väestötietorekisterissä olevan postiosoitteen sijasta.

Risicum tarjoaa lainoja asiakkailleen 18-ikävuotiaista lähtien.

Ferratum Finland - 15 - 90 vrk laina-ajat

Ferratum kuuluu vanhimpiin Suomessa toimiviin pikavippi firmoihin, lainaten rahaa Ferratum.fi verkko-osoitteessa, jonka etuihin käytössä kuuluvat myös joustavat verkkohakemukset (pankkitunnuksilla) ja vippilainat tekstiviestillä.

Yrityksen kautta voivat lainata täysi-ikäisyyden saavuttaneet, ja myöskään prepaid liittymän omistaminen ei ole esteenä lainan saamiselle Ferratumilta.

Laina-ajat alkavat firmalla 15:sta päivästä, 90 vrk:n ollessa maksimi laina-aika pikalainalle.

Vippi 90 vrk sivulta takaisin vippi vertailut etusivulle