Vippi.fi

Vippi.fi on Vipster pikalaina yrityksen tuottama palvelu, jonka kautta voit ottaa pikaluottona 50-1000 euron summia ilman vakuuksia tai takaajia.

Palvelu on kuulunut Suomen suosituimpiin pikaluottoihin jo vuosia...

...ja esimerkiksi vuosina 2009, 2010, ja 2011 palvelun kautta lainattiin eniten vippejä maan alueella.

Lainaehtoihin kuuluvat muun muassa 18 vuoden ikä ja se, että sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Yritys tarkistaa nämä taustatietosi erilaisista rekistereistä, muun muassa luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekistereistä.

Lainasummiin liittyy myös ikä-ja lainamäärä rajoja, siten, että 18 vuotiaan maksimilaina on uutena asiakkaana 200 euroa ja vanhana asiakkaana 300 euroa...

20 vuotiaan maksimilaina on 500 euroa (vanhana ja uutena asiakkaana), sekä vähintään 23 vuotiaan maksimilainana on 500 euroa uutena asiakkaana ja vanhana asiakkaana 1000 euroa.

Sinun kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti pikavippien ehtoihin ennen lainaprosessin aloittamista, varsinkin suhteessa pikaluottojen todellisiin vuosikorkoihin, joita käyttäen voit helposti vertailla vippitarjouksia eri palvelujen välillä.

Pikaluoton hakeminen ja maksaminen takaisin

Palvelusta on mahdollista hakea pikalainaa kolmella eri tavalla: verkkohakemuksella, soittamalla asiakaspalveluun, tai tekstiviestein.

Näistä verkkohakemus on täysin ilmainen.

Tarvitset asiakaspalveluun soittamista varten tai tekstiviesti hakua silmälläpitäen PIN-koodin, joka annetaan ensimmäisen TUPAS verkkopankki tunnuksilla tunnistautumisen yhteydessä.

Kun olet jättänyt hakemuksen palveluun (voit jättää hakemuksen 24/7), ja kun yritys on tarkistanut jättämäsi tiedot, saat luottopäätöksen, ja myönnetyt pikalainat maksetaan (lakiin perustuen) vain kello 7-23 välisinä aikoina.

Palvelu lähettää sinulle vipin takaisinmaksua silmälläpitäen laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksua varten.

Eräpäivinä tarjolla olevissa vipeissä on joko 14 vrk, 30 vrk, tai 60 vrk, riippuen millaisin ehdoin olevan pikalainan otit, ja tähän maksuaikaan on mahdollista myös hakea muutosta.

Maksuaikaan voi hakea muutosta ohjeiden avulla, jotka löytyvät palvelun virallisten sivujen kautta, josta löytyvät myös eräpäivän siirron hinnat.

Kun olet maksanut vippilainasi takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea uutta pikaluottoa palvelusta, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena ainoastaan yksi vippi kerrallaan.

Vippi.fi - Vippi Opas