Vippi Ilman Puhelinta

Vippi ilman puhelinta on mahdollista erityyppisiltä vippifirmoilta kuten Risicum, jotka vaativat pankkitunnuksilla sisäänkirjautumisen puhelintunnistautumisen sijasta.

Pikalainamarkkinat saivat alkunsa Suomessa puhelintunnistautumisen kautta, siten, että asiakkaat tunnistautuivat puhelinnumeronsa kautta vippilainafirmojen palveluihin.

Nämä tunnistautumiset olivat myös keskeinen tulonlähde vippilaina yrityksille, sillä ne pystyivät veloittamaan kustakin lähetetystä tekstiviestistä saajalta preemiohinnan.

Koska useimmat lainaa hakevat eivät halua tälläisia ylimääräisiä maksuja pikalainan hintaansa, se on tuonut markkinoille uusia lainauspalvelu vaihtoehtoja, jotka toimivat täysin verkkopankki tunnusten avulla, joiden käytöstä asiakkaalta ei veloiteta ylimääräistä.

Vippi Ilman Puhelinta - Risicum

Risicum on ollut liikevaihdolla mitattuna Suomen suurin pikalainafirma, jonka tuotekehittely on myös ollut pioneerin asemassa suhteessa pankkiverkkotunnusten avulla lainan saantiin.

Risicumin ilman puhelinta toimiva pikalainaus on tarjolla aina 1000 euroon saakka ilman vakuuksia tai takauksia yksityishenkilöille, ja heidän palveluitaan on tässä suhteessa firman oman ilmoituksen mukaan käyttänyt noin 200 000 suomalaista.

Pikalainahaku prosessi ilman matkapuhelinta toimii Risicumin suhteen siten, että asiakas valitsee ensin haluamansa lainasumman ja takaisinmaksuajan, jonka jälkeen tapahtuu tunnistautuminen verkkopankki (Nordea, Sampo, OKO, Aktia, Tapiola, Handelsbanken, ja S-Pankki) tunnuksia käyttäen (vaihtoehtona ollessa myös mobiilitunnistus).

Tunnistuksen jälkeen Risicumin internet järjestelmä tekee tarkistuksen hakijan tietojen suhteen (mm. luottotiedot), ja jos haluttu lainasumma ylittää tietyn firman asettaman ylärajan, asiakkaalle saattaa tulla muutamia lisäkysymyksiä muun muassa asumismuodon, luottokortin omistamisen, ja työn tekemisen suhteen.

Viimeisenä vaiheena Risicumin järjestelmä antaa alustavan lainapäätöksen, josta yksityiskohtaiset tiedot tulevat annettuun sähköposti-osoitteeseen (kuin myös lasku pikalainasta, jos tällainen vaihtoehto on valittu).

Risicumin lainahakemukset toimivat osoitteen www.risicum.fi kautta.

Vippi Ilman Puhelinta - Vippi Opas