Vippi Ilman Tekstiviestikuluja

Vippi ilman tekstiviestikuluja on mahdollista tehdä yrityksiltä, jotka tarjoavat maksuttoman verkkohakemuksen teon, pankkitunnusten avulla.

Yksi suurimmista valituksen aiheista vippilainoja hakevien keskuudessa ovat ne tekstiviestikulut, joita usein hinnoitellaan mukaan lainanhaku prosessissa.

Nämä kulut voivat olla jopa €5 per tekstiviesti (vaikka hakemustasi ei hyväksyttäisi), joten sinun kannattaa tutustua huolellisesti lainanhaku ehtoihin.

Fiksu vaihtoehto tällaisten tekstiviesti maksujen maksamiselle ja lainan hinnan korottamiselle ovat ilmaiset nettihaut, joissa tunnistautuminen tapahtuu suoraan verkkopankki tunnuksilla (TUPAS-tunnukset).

Suuri osa vippilainaajista ei tarjoa tälläisia ilmaisia verkkohakemuksia, mutta on olemassa useita suosittuja pikalaina yrityksiä, joilta löytyy ilmaiset nettihakemukset.

Parhaisiin tälläisiin toimijoihin lukeutuvat Risicum sekä Vipster (vippi.fi).

Risicumin lainat verkossa, matkapuhelimella,
sekä soittamalla asiakaspalveluun

Risicum, jonka omistaa pörssilistattu Dollar Financial Corp, ja jolla on verkkopalvelu Risicum.fi osoitteessa, on yksi monipuolisimmista ja eniten käytetyistä pikalainaajista, jolta saa lainoja €50 - €1000 summissa, 14-90 vrk takaisinmaksu ajoilla.

Firman suosion takaa löytyy myös se, että Risicumin kautta on mahdollista saada haettua lainaa täysin ilman tekstiviestikuluja, siten, että hakemus tapahtuu verkossa, pankkitunnuksilla.

Hyväksytystä lainahakemuksesta on mahdollista saada myös lainanehdot sekä lasku toimitettuna ilman tarvetta matkapuhelimelle, sähköpostiosoitteeseen.

Jos jossain vaiheessa haluat tehdä vippilainoja myös kännykkää apuna käyttäen (vaikkapa jos nettiyhteyttä ei ole tarjolla), myös se on vaihtoehtona asiakassuhteen jatkuessa.

Vipster - Vippi.fi

Vipsterin vippi.fi palvelu pikalainoille kuuluu maan suosituimpien joukkoon, johtuen mm. siitä, että pikalainan hakeminen firmalta on veloituksetonta ilmaisena verkkohakemuksena, ilman piilo- ja tekstiviestikuluja.

Vipsteriä on sen olemassaolon aikana käyttänyt yli 200 000 suomalaista, ja sen etuihin kuuluvat ilman tekstiviestikuluja olevien hakemusten ohella myös tarpeen mukaan joustavat lainasummat, €50 - €1000.

Firma käsittelee lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisen päivänä, hyväksyttyjen hakemuksien suhteen maksettavien rahojen tullessa tilille kuitenkin, lainmuutoksen myötä, toimisto-aikojen sisällä.

Vippi ilman tekstiviestikuluja sivulta takaisin vippi vertailut etusivulle