Vippi Lasku Sähköpostiin

Lyhyt katsaus kolmeen vippi lasku sähköpostiin palvelua tarjoavaan yritykseen ja siihen, miten palvelu toimii.

Suomessa suosituimpiin laskunlähetysmuotoihin kuuluvat lasku postissa, lasku sähköpostin kautta, sekä lasku nettiposti palveluun.

Lasku sähköpostiin on useimmiten vippilainojen käyttäjälle kaikkein helpoin ja joustavin vaihtoehto.

Sähköpostilaskua käyttämällä vippilainan voi ottaa ja sen maksaa vaikka olisi lainan otto-ja maksuhetkellä esimerkiksi ulkomailla, poissa kotiosoitteesta.

Tälläinen laskun lähetysmuoto on myös kaikkein privaatein, sillä esimerkiksi muut samassa osoitteessa asuvat eivät näe laskukirjeen tuloa, vaan laskun näkee pelkästään pikalainan ottaja.

Useimmiten sähköpostilasku valitaan lainaa otettaessa usemmasta laskun toimitustavasta, joten sinun kannattaa tutustua tarkkaan lainaehtoihin ja lainanhaku ohjeisiin, ettet tee tätä valintaa väärin sille varatussa kohdassa.

Suosittuja pikavippi firmoja, joiden kautta laskun saa sähköpostiin ovat Risicum, Amex Rahoitus, sekä Euroloan.

Risicum - laskut sähköpostiin ja hakemukset ilman matkapuhelinta

Yksi suurimmista ja suosituimmista pikalaina firmoista on Risicum Oyj, jonka omistaa nykyisin pörssilistattu Yhdysvaltalainen Dollar Financial Corp.

Firman kautta on mahdollista asioida, yhtenä harvoista Suomessa toimivista vippi-yrityksistä, täysin ilman tarvetta matkapuhelimelle.

Voit mm. tehdä:

  • pikavippi hakemuksen netissä,
  • saada lainaehdot suoraan sähköpostiisi, ja
  • vastaanottaa vippilaskun sähköposti-osoitteeseen.

Kuten monissa muissakin pikalainaa antavissa palveluissa, sinun täytyy valita laskun lähetyksen muoto lainanhaku prosessin aikana, vaihtoehtona ollessa lasku kotiin.

Monipuolinen Amex Rahoitus - myös verkkohakemukset

Amex Rahoitus kuuluu kaikkein nopeimmin pikavippilaina toimintaa kasvattavista yrityksistä, ja se toimii useiden erilaisten aputoimien kautta, joista käytetyimpiin kuuluu www.amex.fi verkkopalvelu.

Amex.fi sivuston kautta on voinut valita laskun saantimuodoksi sähköposti-laskun joulukuusta 2010 saakka.

Halutessasi voit valita lainanhaku prosessin aikana vaihtoehtoisesti laskun koti-osoitteeseen lähetettynä.

Firman antamien lainanhaku ohjeiden mukaan "Valitse tunnistaumisen yhteydessä laskutusosoitteeksi sähköposti-osoitteesi, niin saat laskun sähköisesti."

Amex Rahoitus palvelusta löytyy myös useita muita etuisuuksia, kuten lainaukset asiakkaille jotka ovat täyttäneet 18-vuotta ja helpot verkkohakemukset.

Euroloan - lainoja myös prepaid kännykällä

Palveluista Euroloan Consumer Finance kuuluu monipuolisimpiin vippifirmoihin, jonka avulla voi mm. hakea lainaa verkkohakemuksena tai prepaid liittymillä, ja saada lainan laskun sähköpostiin.

Firman laskujen lähettämisen vaihtoehdot on listattu "Lainaehdot" kohdassa Euroloan-nettisivua.

Ehtojen mukaan:

    "Lasku on maksettavissa my.euroloan -palvelussa asiakkaan henkilökohtaisilla sivuilla tai se lähetetään hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai viralliseen väestörekisterikeskuksen ylläpitämään osoitteeseen, riippuen asiakkaan valitsemasta laskunlähetystavasta."

Muihin Euroloanin tarjoamiin etuihin vipin oton suhteen kuuluvat monipuoliset lainasummat (€50-€1000), 14-90 vrk laina-ajat, ja pikalainat ilman tekstiviestikuluja.

Vippi lasku sähköpostiin sivulta Vippi vertailut etusivulle