Vippi luottotiedottomalle pikalainana

Järjestäminen vippi luottotiedottomalle on lähes mahdotonta Suomessa, johtuen siitä, että normaalisti luottoyritykset haluavat varmistua asiakkaidensa takaisinmaksu-kyvystä.

Yksi keskeisistä maksukyvyn mittareista on se, ettei luottotiedoissa ole häiriöitä.

Perinteisesti luottokyvyttömien lyhytaikaiseen rahantarpeeseen on ollut vastauksena panttilainaus , jossa lyhytaikaista lainaa saa saanut viemällä panttilainaamoon omistamansa arvokkaan esineen tai muun varallisuuden (kuten arvopapereita).

Tätä panttia vastaan panttilainaamo antaa rahaa, ja lainan pantiksi jätetyn omaisuuden saa (halutessaan) takaisin maksamalla rahat takaisin.

Panttilainaus on useimmiten tarjolla kaikille 18-vuotta täyttäneille, ja laina-aikoina on tyypillisesti useampia kuukausia.

Tämä panttilainauksen joustavuus jättää tilaa järjestellä raha-asiat esimerkiksi palkkatyön löytymisen myötä parempaan kuntoon.

Perinteinen vaihtoehto luottotiedottomille on lainata rahaa sukulaisilta ja ystäviltä, tai palkkaennakkona työnantajalta "kottina".

Näistä ystäviltä ja sukulaisilta lainatuissa summissa on usein takuuna maine ja ystävyys, joten monet käyttävät mieluummin muut keinot ennen lähipiiriin tukeutumista lainojen suhteen.

Vippipojat pikalainat luottotiedottomille

Suomessa on yksi vippilainaaja, joka on pyrkinyt yhdistämään vippialaan panttilainauksen parhaat puolet, Vippipojat , jonka kautta saa €1000 - €5000 suuruisia vippilainoja omaisuutta vastaan.

Et tarvitse Vippipoikia käyttäessä henkilötakausta, eikä luottohäiriömerkintä ole este rahan saannillesi lainaan.

Koska firma ei tarkista luottotietoja rahan lainaksi antoa vastaan, se varmistaa luottonsa takaisinmaksun jätettyä panttia vastaan.

Pantiksi/vakuudeksi Vippipojat ilmoittaa hyväksyvänsä:

  • Rekisteröidyn ajoneuvon paperit eli ilmoitusosa
  • Osakehuoneisto eli rivi- tai kerrostaloasunto
  • Kiinteistö, tila tai tontti omalla maapohjalla
  • Tontin vuokraoikeus rakennuksineen
  • Perintö-/kuolinpesäosuus

Voit myös käydä läpi firman lainahakuprosessin täysin ilman tekstiviestikuluja, sillä vaihtoehtoisina hakuina ovat:

  • täytetty lainahakemuslomake (palautetaan sähköpostilla tai kirjeitse) tai
  • soitto Vippipoikien asiakaspalvelunumeroon.

Näin voit välttää kaikki vippialaa vaivaavat lukuisat ja kalliit tekstiviestimaksut, ja keskittyä hankkimaan soveltuvimman, edullisen pikalainan.

Kuten panttilainauksessakin, myös Vippipojat hyväksyy asiakkaikseen 18-ikävuodesta alkaen.

Vippi luottotiedottomalle sivulta Vippi vertailut etusivulle