Vippi Pankkitunnuksilla ja Ilman Ylimääräisiä Kuluja

Pikalaina ja vippi pankkitunnuksilla otettuna, ilman tarvetta matkapuhelimelle tai tekstiviesteille, on yksi edullisimmista tavoista.

Usein pikalaina firmat ja vippilainat ovat saaneet huonoa mainetta nimenomaan niiden kulujen takia, joita kohdistuu tekstiviestihakemuksiin.

Korkeimmillaan kukin tekstiviesti lainanhaun aikana tietyissä palveluissa voi maksaa useita euroja, joka nostaa varsinkin pienten, vaikkapa €20 suuruisten vippilainojen hintaa uusiin sfääreihin.

Niinpä verkkohakemuksena tehty lainahaku tuo sinulle säästöä, jonka voit käyttää muihin, omiin tärkeisiin menoihin, vippilaina firman tukemisen sijasta.

Niille, joilla ei ole matkapuhelinta käytössä tai haluavat kustannussyistä luopua sellaisen käytöstä ja siirtyä vaikkapa ilmaisten nettipuheluiden käyttöön, verkkohaku vipille on loistava vaihtoehto.

Suosittuja ja parhaimpia vippilainaus yrityksiä, joiden kautta voi tehdä tälläisiä verkkohakemuksia suoraan pankkitunnuksilla, ovat Risicum ja Vipster.

Risicum - pikalainoja netissä,
soittamalla, ja tekstiviesteillä

Kaikista suomalaisista pikalainoja tarjoavista yhtiöistä Risicum on yksi monipuolisimmista, ja luotetuimmista, ja sen omistaa nykyisin Yhdysvalloissa pörssilistattu Dollar Finance Global.

Tämä pörssilistatun firman taustavaikuttaminen näkyy mm. palvelun toimivuutena ja varmuutena.

Tämä luotettavuus jättää sinut ratkaisemaan omia haasteitasi, sen sijaan että joutuisit miettimään lainapalvelun toimintaa.

Firman tarjoamiin vaihtoehtoisiin tapoihin hakea vippiä kuuluvat:

  • verkkohakemus (pankkitunnuksilla),
  • soittaminen asiakaspalvelu numeroon, sekä
  • tekstiviesti haku

Näistä voit tehdä verkkohakemuksen täysin ilman tarvetta matkapuhelimelle pankkitunnuksin, jolloin tiedot vipistä tulevat, laskua myöten halutessasi, sähköpostiisi.

Muita etuja Risicumin lainalle ovat muun muassa 14-90 vrk laina-ajat sekä vippilainat 18 vuotiaille ja siitä ylöspäin.

Suosittu kotimainen Vipster pikalaina palvelu

Kotimainen Vipster oli esimerkiksi vuonna 2010 suosituin pikalainapalvelu maassa euroissa mitattuna, ja suosion takaa löytyy useita syitä, mukana palvelun luotettavuus.

Suosio takaa myös sen, että voit käyttää palvelua ilman huolta merkittävistä ongelmista, joita saattaa ilmentyä alalla uusien tai huonosti hoidettujen pikalaina firmojen kohdalla.

Yhdeksi suosionsa syyksi firma itse ilmoittaa nettisivuillaan veloituksettoman lainan hakemisen: "ilmainen verkkohakemus, ilman piilo- ja tekstiviestikuluja", pankkitunnuksia hyödyntäen.

Vaikka firma on mahdollistanut ilmaiset verkkohakemukset, palvelun etuihin kuuluu se, että asiakkaana voit vaihtoehtoisesti hakea lainaa myös soittamalla asiakaspalveluun tai tekstiviesti hakuna.

Aina kun ei ole nettiin pääsymahdollisuutta, varsinkin, jos lainaa hakee lomalla maailmalla pieneen yllätysmenoon.

Vipsterin Vippi.fi palvelu tarjoaa etuina myös:

  • lainasummat €50 - € 1000
  • vippejä 18 vuotiaille alkaen
  • laina-ajat 14-60 päivää

Vippi pankkitunnuksilla sivulta Vippi vertailut etusivulle