Vippi Prepaid Liittymällä

Vippi prepaid liittymällä on yllättävänkin harvinainen mahdollisuus pikalaina markkinoilla, huolimatta siitä, miten suosittu prepaid vaihtoehto on kännyköissä.

Prepaid liittymällä on monta etua käytössä, kuten joustavuus puhelimen käytön suhteen ja täydellinen hallinta sen suhteen, ettei matkapuhelimen käyttöä varten tarkoitettu budjetti ylity.

Useat vippilainaajat vierastavat näitä prepaid liittymiä sen takia, että ne ovat anonyymejä, eikä liittymää ole liitetty tiettyyn laskutusosoitteeseen (sama ongelma liittyy salaisiin numeroihin).

Ne pikalainafirmat, jotka tarjoavat prepaid liittymille vippejä, tekevät tämän käyttäjän tunnistuksen muilla tavoilla kuin matkapuhelimen numeron avulla, esimerkiksi TUPAS-pankkitunnuksilla.

TUPAS on suomalainen, kotimaisten pankkien tunnistamispalvelu, jonka avulla voidaan tunnistaa verkkopalvelujen käyttäjiä pankkien palvelutunnuksilla.

Tälläista tunnistusta käyttävät prepaid liittymiä palveleviin vippifirmoihin lukeutuvat muun muassa Ferratum ja MCB Finance.

Ferratum pikalainat TUPAS-tunnistautumisella

18:sta eri maassa toimiva Ferratum on yksi vanhimpia ja luotetuimpia pikavippi yrityksiä Suomessa, ja sen palveluihin kuuluvat myös pikalainat prepaid liittymiin.

Tarkkaan ottaen prepaid kysymykseen ("Voinko lähettää pikavippi-hakemuksen jos minulla on prepaid- tai yritysliittymä?) on vastattu lyhyesti firman nettisivuilla seuraavasti:

    "Kyllä, matkapuhelimen liittymätyypillä ei ole merkitystä.

Matkapuhelimen käytön lisäksi Ferratumin vippilainoja voi hakea myös verkkohakemuksina, jolloin kännykkää ei tarvitse prosessissa ollenkaan.

Kansainvälisen MCB Financen Credit24.fi palvelu

Lontoon pörssissä noteerattu, kansainvälisesti toimiva MCB Finance toimii myös Suomen markkinoilla Credit24.fi palvelun avulla, josta tarjolla on pikavippejä myös prepaid liittymiin.

Prepaid kysymykseen ("Voiko lainaa hakea salaisesta numerosta tai prepaid-liittymästä?") on vastattu Credit24:n "Usein kysyttyjä kysymyksiä" osiossa, seuraavasti:

    "Kyllä. Tunnistamme asiakkaan verkkopankkitunnuksilla lainahakemuksen yhteydessä. Tunnistautuminen on mahdollista Nordean, Sampo Pankin, Osuuspankin, Aktian, S-Pankin, Handelsbankenin ja Tapiola Pankin verkkopankkitunnuksilla.

Muihin Credit24 palvelun etuihin jotka voit saada käyttöösi kuuluvat esimerkiksi €50 - €3000 lainasummat, 1 kk - 24 kk laina-ajat, sekä mahdollisuus saada lasku sähköpostiin.

Vippi prepaid liittymällä sivulta takaisin vippi vertailu etusivulle