Vippi Soittamalla

Vippi soittamalla on pikalainan hakutavoista helpoimpia, mutta saatavilla ainoastaan muutamasta monipuolisemmasta vippifirmasta.

Soittaminen pikalaina yrityksen asiakaspalvelunumeroon lainanhakumuotona on myös yksi nopeimmista tavoista, sillä puhelimen kautta hakemus tulee täytettyä suoraan onnistuneesti, asiakaspalvelijan täyttäessä hakemuksen puolestasi.

Saat tälläisessa vuorovaikutteisessa lainanhaussa myös heti vastaukset kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, joihin netin tai tekstiviestin kautta hakiessa ei välttämättä saa vastausta.

Aina ennen puhelimen kautta pikalainan hakua varmistu kuitenkin siitä, ettei soitosta tule lisämaksuja, jotka nostaisivat lainanhaun hintaa tarpeettomasti.

Soittamalla lainaa voi hakea vain muutamasta pikalaina firmasta, joista suosituimpiin kuuluvat Risicum sekä Vipster.

Risicumin lainat soittamalla,
tekstiviesteinä, sekä verkkohakemuksina

Amerikkalaisen pörssilistatun Dollar Financial Corpin omistama Risicum Oyj kuuluu monipuolisimpiin pikalaina yrityksiin, ja sen kautta voit hakea lainaa niin soittamalla, verkkohakemuksena (pankkitunnuksin), kuin tekstiviesteinäkin.

Risicumin kautta lainaa soittamalla tapahtuu tunnistautumalla ilmaiseksi postissa ilman verkkopankkitunnuksia ja PIN-koodia.

Lainaa haetaan varsinaisesti soittamalla firman asiakaspalvelunumeroon (joka on hinnoiteltu erikseen), jossa asiakaspalvelija täyttää hakemuksen puolestasi.

Saat lainapäätöksen puhelun aikana.

Tämän jälkeen Risicum lähettää lainasopimuksen lainaehtoineen sinulle kirjattuna kirjeenä, ja tunnistautuminen tapahtuu postissa esimerkiksi ajokortista, passista, tai kuvalllisesta KELA-kortista.

Kun olet tutustunut ja hyväksynyt lainaehdot, hyväksyt lainan palauttamalla ja allekirjoittamalla lainasopimuksen.

Kun Risicum saa allekirjoittamasi lainasopimuksen, firma siirtää lainasumman tilillesi yrityksen aukioloaikojen sisällä, ma-su klo 7-23.

Vipsterin Vippi.fi palvelu

Vipsterin omistama Vippi.fi palvelu toimii hieman eri tyylillä kuin Risicumin vastaava soittamalla haettu pikalaina.

Vippi.fi kautta soittamalla haettua lainaa ennen sinun tulee ensin tutustua lainan ennakkotietoihin, lainaehtoihin, sekä Vipsterin rekisteriselosteeseen suoraan firman nettisivuilla.

Tämän jälkeen voit hakea lainaa erityisestä palvelunumerosta (arkisin 8-18), josta saat myös lainapäätöksen prosessin myötä.

Tämän jälkeen lainaehdot lähetetään sähköpostiosoitteeseesi, jossa lainan ehdot lukemalla ja lainan vahvistamisen jälkeen saat lainasumman tilillesi firman toimistoaikojen puitteissa.

Ennen soittamalla pikalainaa hakemista, sinun tulee rekistöröityä Vippi.fi:n palveluun, josta saat prosessissa käytettävän PIN-koodin.

Vippi soittamalla sivulta vippi vertailut etusivulle