Vippi Verkkohakemus

Kun teet vippi verkkohakemus lainahakemuksen, haku on prosessina tyypillisesti varsin yksinkertainen, hyvin ohjeistettu, ja nopea.

On olemassa myös netin kautta toimivia pikalaina yrityksiä, joiden verkkohakemuksiin ei liity laisinkaan tarvetta matkapuhelimen käytölle, joka useimmiten laskee hakemisen kuluja.

Suuri osa asiakkaiden kohtaamista lainojen piilokuluista liittyvät juuri tekstiviestien hinnoitteluun.

Jos lainaprosessi on mahdollista tehdä kokonaan ilman SMS viestejä (kuten esim. Risicumilla), voit säästää, varsinkin pienissä vipeissä, prosentuaalisesti merkittävän määrän lainan hinnassa.

Verkkohakemuksena tehty lainahaku on myös tutumpi ostoskanava monille, jota kautta useat ovat ostaneet mm. kirjoja, hotellihuone yöpymisiä, lentoja, ja lukuisia muita palveluja.

Siten, jos eteesi tulee ongelmia pikalainan verkkohaun suhteen, voit usein myös nopeasti osoittaa, mistä ongelma ostoprosessin aikana johtuu.

Suosittuja verkkohakemuksia tarjoavia vippifirmoja ovat Risicum sekä Alina Rahoitus.

Risicumin täysin ilman matkapuhelinta
toimiva verkkohakemus

Yksi Suomen markkinoiden luotetuimmista ja suurimmista pikalaina firmoista on Risicum Oyj, jonka verkkohakemus on mahdollista tehdä täysin ilman matkapuhelinta.

Lainahakemuksen verkkohaun lisäksi Risicumin kautta voit saada halutessasi myös laskun sekä laina-ehdot suoraan sähköpostiin, joten tarvetta paperilaskuille tai tekstiviesteille lisäkuluineen ei ole.

Firma on myös yksi vakaimmista omistuspohjaltaan, sillä se on ollut vuodesta 2011 saakka Yhdysvaltalaisen, pörssilistatun Dollar Financial Corpin tytäryhtiö.

Risicumia käyttäessäsi palvelun etuina ovat varsinkin hinnoittelun selkeys, verkkohaun ilmaisuus, kätevät laskut sähköpostiin, että erinomaisesti toimiva asiakaspalvelu.

Alina Rahoituksen pikalaina
verkkohakemukset pankkitunnuksilla

Pikalainayrityksenä Alina Rahoitus on varsinkin pieniin vippilainoihin (€50-€300) erikoistunut yritys, jonka vaihtoehtoisiin laina-aikoihin lukeutuvat 14 tai 30 vrk.

Firma on keskittänyt suuren osan palveluistaan nettiin, siten, että monet asiat, jotka muissa firmoissa joutuisi soittamaan asiakaspalveluun, voi hoitaa Alina Rahoituksessa suoraan netissä.

Verkkohakemus toimii Alinasta pikalainaa haettaessa siten, että lainan ja takaisinmaksu-ajan valittuasi siirryt SSL-salattuun Alina Online-lainanhakupalveluun jossa sisäänkirjautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Verkossa jätetty lainahakemus käsitellään yrityksen toimiston aukioloaikoina, josta saat tiedon sähköpostiisi. Samoin, voit tilata myös laskun tulemaan suoraan sähköpostiisi.

Vippi verkkohakemus sivulta takaisin vippi vertailut etusivulle