Vippi Vertailu

Vippi vertailu palveluja on Suomen pikalaina markkinoilla useampiakin, mutta suosituimpiin näistä kuuluu kaksi erilaista netti-osoitetta, joissa voit tarkistaa myös kulutusluotto vaihtoehtojen hintoja.

Lainojen vertailupalveluja on kansainvälisesti ollut olemassa jo internetin ensimmäisistä vuosista alkaen 1990-luvun loppua kohden, ja näiden palvelujen käyttö on ollut yleistä varsinkin Yhdysvalloista.

Suomessa vippitoiminta alkoi vuodesta 2005, jolloin ensimmäiset pikalaina yritykset perustettiin, ja muutamassa vuodessa näiden firmojen määrä oli kasvanut Tilastokeskuksen mukaan yli 50:nen.

Nykyään Etelä-Suomen aluehallinnon pitämän rekisterin mukaan alan yrityksiä on jo yli 80, ja usein näiden palvelujen tuotevalikoima on hyvin samankaltainen, samankaltaisille summille ja laina-ajoille.

Tämä yritysten suuri määrä ja toisaalta palvelujen samankaltaisuus on tuonut yhdeksi keskeisimmäksi kilpailuvaltiksi luottojen hinnan, jonka keskeisimpänä indikaattorina on ns. "lainan todellinen vuosikorko".

Tämä todellinen vuosikorko löytyy aina lainan ehdoista, ja useimmiten netistä löytyvät vertailupalvelut käyttävät tätä vuosikorkoa lainan vertailujen perusteena.

VippiVertailu.com ja VippiVertailu.fi

Suosittuja lainavertailu palveluja on nykyään kotimaisilla markkinoilla useampiakin, mutta suosituimpiin kuuluvat helposti muistettavan verkko-osoitteen omaavat VippiVertailu.com ja VippiVertailu.fi.

Näistä VippiVertailu.com mainostaa itseään Suomen suosituimpana pikalainoja ja kulutusluottoja vertailevana palveluna.

Palvelusta löytyvät vippien hintatiedot summille 50-1000, maksuajoiltaan 7 vrk - 12 kk maksu-ajoille.

Voit helposti tarkastaa luottojen hintoja ja löytää halvimman useallekin eri kombinaatiolle, sillä vertailu toimii yksinkertaista käyttöliittymää hyödyntäen.

Kun viimeksi tarkistin vertailun laajuuden, tarjolla oli kaikkiaan 461 vippituotetta 60 palvelusta, edustaen 52 eri pienluotto yritystä.

Palveluista VippiVertailu.fi käyttää huomattavasti yksinkertaisempaa käyttöliittymää, jossa voit vertailla mm. todellisia vuosikorkoja, kuluja, ja lainan takaisinmaksun kokonaissummia toisiinsa.

Vippi Vertailu - Vippi Opas