Vippi24

Vippi24 on toinen Vipsterin pikalaina palveluista (toinen on Vippi.fi), ja sen kautta voi pikalainata 50-1000 euron suuruisia summia.

Kuten yleisimminkin Vipsterin palveluissa, et tarvitse lainaa hakeaksesi takaajia tai vakuuksia/panttia.

Lainaehdot (jotka ovat luettavissa kokonaisuudessaan palvelun verkkosivuilta) sisältävät sen sijaan vaatimukset mm. siitä että sinun tulee olla 18-vuotta täyttänyt vakituisesti Suomessa asuva eikä sinulla saisi olla maksuhäiriö merkintöjä.

Lisäksi lainasummiin liittyy ehtoja, siten että uudet 18-vuotta täyttäneet asiakkaat voivat hakea vain 50-200 euroa (vanhana asiakkaana 50-300 euroa), uudet ja vanhat 20-vuotta täyttäneet asiakkaat 50-400 euroa, sekä vanhat 23-vuotta täyttäneet asiakkaat aina 1000 euroon saakka olevia summia.

Kun olet jättänyt pikalaina hakemuksen palveluun, Vipster tarkistaa mm. henkilötietosi sekä luottotietosi (Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekisteristä).

Ennenkuin aloitat pienluoton hakemisprosessin palvelun kautta, sinun kannattaa tutustua vippien lainaehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varsinkin suhteessa lainojen todellisiin vuosikorkoihin (joita käyttämällä voit helposti tehdä hintavertailuja muiden vippiyritysten tarjouksiin).

Pienlainan hakeminen ja maksaminen takaisin

Voit hakea lainaa palvelusta joko verkkolomakkeella, tekstiviestein, sekä soittamalla asiakaspalveluun, jokaisena päivänä viikossa, 24/7.

Yritys kuitenkin maksaa (lakiin perustuen) myönnettyjä vippejä vain kello 7-23 välisenä aikana, ja näinä aikoina haettu pikaluotto myös yleensä siirtyy lähes välittömästi tilillesi.

Ensimmäisen vippilainan haun yhteydessä (TUPAS verkkotunnistautumisen jälkeen) saat palvelusta itsellesi PIN koodin, jota käyttäen voit hakea jatkossa lainaa myös asiakaspalvelusta ja matkapuhelimella (ei prepaid).

Kun olet jättänyt pikalaina hakemuksesi, yritys tarkastaa että tietosi vastaavat lainan ehdoissa määriteltyjä vaatimuksia, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Vipin takaisinmaksua varten Vipster toimittaa sinulle laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista varten.

Maksuaikoina palvelun pikaluotoissa on 14 vrk, 30 vrk, sekä 60 vrk, ja voit hakea näihin eräpäiviin maksuohjelman muutosta prosessilla, johon ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta.

Kun olet maksanut vipin kokonaisuudessaan pois ja maksu on rekisteröitynyt Vipsterin tietokantaan, voit hakea uutta pikaluottoa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla avoimena ainoastaan yksi laina kerrallaan.

Vippi24 - Vippi Opas