Vippiä 7 vrk Takaisinmaksuajalla

Vippiä 7 vrk takaisinmaksuajalla on tarjolla esimerkiksi palveluista Idealaina, Arkivippi, Vivus, sekä Kuningasvippi.

Maksuaikana yhden viikon eräpäivä on vippiluotoissa suhteellisen harvinainen vaihtoehto, ja esimerkiksi Tilastokeskuksen "Luottokanta" julkaisun mukaan keskimääräinen maksuaika on ollut 34 vrk (1. vuosineljännes 2012).

Usealle vippilainan ottajalle tälläisen lyhyen lainan ottaminen tarjoaa mahdollisuuden nopeaan rahatilanteen ratkaisuun, esimerkiksi ruokahankintojen suhteen ennen palkkapäivää.

Ongelmana seitsemän vrk vipeissä on usein erittäin korkeat todelliset vuosikorot (jotka löytyvät lainan ehdoista eriteltynä).

Toisaalta vipattavat summat ovat 7 päivän pikalainoissa useimmiten erittäin pieniä, ja yrityksen kiinteät kulut (muun muassa luottotietojen tarkistuksen takia) nostavat tälläisen pienen luoton hintaa.

Lyhyitä takaisinmaksuaikoja tarjoavia pienluottofirmoja ovat Suomen markkinoilla mm.:

  • Hetiluotto (laina-aikoina 7 vrk - 28 vrk)
  • Luottovippi (7 vrk - 28 vrk)
  • Idealaina (7 vrk - 28 vrk)
  • Laina.com (7 vrk - 90 vrk)
  • Kelpovippi (7 vrk - 28 vrk)
  • Arkivippi (7 vrk - 28 vrk)
  • Viestilaina (7 vrk - 90 vrk)
  • Kuningasvippi (7 vrk - 28 vrk)
  • Vivus (1 - 30 vrk)

Vivus, Arkivippi, sekä Idealaina

Suosituimpiin lyhyiden takaisinmaksuaikojen vippiluottoja tarjoaviin firmoihin lukeutuvat esimerkiksi Vivus, Arkivippi, sekä Idealaina.

Näistä Vivus palvelua pyörittää 4Finance niminen rahoitusalan yritys, ja voit vipata pienimmillään yritykseltä 5 euron summan viikoksi, ja isoimmillaan lainasummat voivat nousta 600 euroon.

Takaisinmaksuaikoina Vivuksen nettisivusto tarjoaa markkinoiden joustavinta valikoimaa, aina yhden vrk eräpäivästä 30 vrk maksimiin, ja voit itse valita tämän takaisinmaksu-ajan pituuden.

Arkivipin tarjoaa puolestaan Streamflood niminen alan yritys, ja voit ottaa pienluottona firmalta 50-300 euron summia, maksuajan ollessa maksimissaan 28 vrk.

Palvelussa, jonka käytön minimi-ikänä on 19-vuotta, lainaa haetaan verkkohakemuksen kautta, jossa mukana on vaatimus matkapuhelimen omistamiseen ja tekstiviestien käyttöön.

Idealainan (FOC Capitalin palvelu) lainasummina on 50-300 euroa, ja samoin kuin Arkivipissä, luoton ehtoihin kuuluvat matkapuhelimen omistaminen (tekstiviesti vippi hakemuksena) ja 19-vuoden vähimmäisikä.

Vippiä - Vippi Opas