Vippikone

Vippikone on espoolaisen Amex Rahoitus Oy:n tuottama pikaluotto palvelu, josta voit vipata tekstiviestinä kerrallaan 30 - 480 euroa, siten, että takaisinmaksu aikaa on 14 vrk.

Palvelu kuuluu Amex Rahoituksen aputoiminimiin pikalaina markkinoilla, joihin lukeutuvat myös mm. Credit1, Amex.fi, Minilaina, Otto24, sekä Televippi.

Jos olet käyttänyt jotain näistä muista Amex Rahoituksen pikaluotto palveluista, olet perillä jo kuinka palvelu toimii tekstiviestien avulla ja kuinka takaisinmaksu on järjestetty.

Lainaa hakeaksesi palvelusta et tarvitse takaajia tai vakuutta, mutta lainan saannin ehtoihin kuuluu mm. 18 vuoden minimi-ikä, Suomen kansalaisuus, sekä oma, henkilökohtainen pankkitili suomalaisessa pankissa.

Muiden ehtojen suhteen on hyvä huomata varsinkin porrastetut lainasummat, niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille.

Näiden ehtojen puitteissa uudet alle 20-vuotiaat asiakkaat voivat lainata joko 30 tai 50 euroa, kun taas yli 20 vuotiaat ensi kertaa palvelusta vippaavat voivat valita joko 30, 50, tai 80 euroa.

Vanhat asiakkaat voivat porrastetusti lainata summia aina 30 eurosta 480 euroon saakka.

Kaikki lainaamiseen liittyvät ehdot on lueteltu palvelun virallisilla nettisivuilla.

Pikalaina palvelun käyttö ja lainan takaisinmaksu

Palvelu käyttää lainanhakemiseen tekstiviestejä, joiden hinnoitteluun (niin kuin muihinkin ehtoihin, mukaanlukien luoton todelliseen vuosikorkoon) kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennen kuin laitat lainahakemuksen.

Amex Rahoitus Oy käyttää palvelun osana TUPAS verkkopankki tunnistautumista, jonka avulla voit käyttää lainan hakemisessa myös matkapuhelinta, jonka numero on salainen.

Kun palvelu on vastaanottanut lainahakemus tekstiviestisi, Amex Rahoitus tarkastaa mm. luottotietosi ja muita lainan myöntämiseen liittyviä taustatietoja, jonka jälkeen saat lainapäätöksen lyhytviestinä matkapuhelimeesi.

Amex Rahoitus lähettää sinulle myös laskun, josta selviävät kaikki yksityiskohdat, joita tarvitset laskun maksamiseen.

Kaikissa palvelun pikalainoissa on maksuaikaa 14 vrk, jota voit pidentää yksinkertaisella tekstiviestillä, jonka lähettämiseen löytyvät ohjeet ja hinnasto palvelun verkkosivustolla.

Maksettuasi vippilainan takaisin ajallaan ja kokonaan, voit hakea palvelusta uutta lainaa, sillä yhdellä asiakkaalla voi olla kullakin hetkellä avoimena vain yksi pikavippi.

Vippikone - Vippi Opas