Vippipojat

Vippipojat on Businesspojat pikalainafirman toiminimi, jonka kautta on mahdollista saada vippilainaa ilman luottotietoja, mutta yritys vaatii sen sijaan vakuuden tai pantin.

Muihin vippifirmoihin poikkeavan toimintatyylin johdosta (joka on pitkälti sekoitus panttilainaamoa ja vippifirmaa), kuopiolainen Businesspojat tarjoaa hieman suurempia pikalainoja, 1 000 - 50 000 euroa.

Koska lainaamiesi rahojen takeena on pantti tai vakuus, et tarvitse myöskään takaajaa rahojen vippaukselle.

Businesspojat onkin luonteeltaan ainoa vippifirma, joka tarjoaa myös pikaluottoja luottotietonsa menettäneille...

...vaihtoehtoina ollessa usein esimerkiksi panttilainaamot (joista Suomen suurin on nimeltään "Helsingin Pantti", www.pantti.fi).

Muihin lainaehtoihin (joihin kannattaa tutustua yksityiskohtaisesti ennen lainan hakemista palvelusta varsinkin lainan todellisten vuosikorkojen suhteen) kuuluvat esimerkiksi vähintään 18 vuoden ikä sekä Suomen kansalaisuus.

Myös suomalaiset PK-yritykset voivat hakea vippiä Businesspojat palvelun kautta, kun normaalisti yritysvippi ei ole mahdollinen pikalainana.

Pikalainan hakeminen ja takaisinmaksaminen

Lainaa haetaan Businesspoikien palvelusta joko 24/7 täyttämällä verkkolomake (ja lähettämällä se sähköpostitse tai postin kautta) tai soittamalla yrityksen asiakaspalveluun toimistoaikoina (arkisin klo 10-16).

Koska keskeisenä elementtinä lainan saamiseen on pantti tai vakuus, tutustu ennen lainan hakemista, että omistat vippiin soveltuvaa omaisuutta.

Businesspoikien nettisivujen mukaan soveltuvaa pantti/vakuus omaisuutta ovat esimerkiksi...

...rekisteröidyn ajoneuvon paperit (eli ilmoitusosa), osakehuoneisto (eli rivi- tai kerrostaloasunto), kiinteistö, tila tai tontti omalla maapohjalla, tontin vuokraoikeus rakennuksineen, tai perintö-/kuolinpesäosuus.

Pikavipin takaisinmaksu tapahtuu siten, että pikalaina maksetaan takaisin tasaerinä eli annuiteettilainana maksuajan puitteissa (1 kk - 24 kk).

Saat laskun lyhennyserien maksamiseen yritykseltä kotiosoitteeseen tai sähköpostiin noin 14 vrk ennen eräpäivää.

Vippipojat - Vippi Opas