Vippiraha

Vippiraha on Ramesess Oy:n toiminimi pikalaina markkinoilla. Palvelun kautta voit ottaa pienlainana 20-300 euron kokoisia summia, 14 vrk takaisinmaksuajalla.

Muihin Ramesessin käyttämiin pikalaina aputoiminimiin kuuluvat Supervippi, Eurovippi, Mikrovippi, Mobilaina, sekä 1-Vippi, joista kokonaisuudessaan sinulla voi kuitenkin olla vain yksi pikalaina avoinna kerrallaan.

Pienlainan hakuun palvelun kautta et tarvitse takaajia tai vakuutta/panttia.

Niiden sijaan lainaehtoihin kuuluvat esimerkiksi minimissään 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus, kunnossa olevat luottotiedot, sekä omissa nimissä oleva matkapuhelinnumero.

Lisäksi lainattavissa oleviin summiin liittyy erityisehtoja siten, että uutena asiakkaana voit hakea vain 20-100 euron kokoisia pikaluottoja, ja vanhana asiakkaana aina 300 euroon saakka.

Ennen kuin aloita luotonhaun palvelusta, sinun kannattaa tutustua lainaehtoihin yksityiskohtaisesti, etenkin laina todellisten vuosikorkojen suhteen, sekä takaisinmaksuun liittyviin yksityiskohtiin.

Näistä luottojen todelliset vuosikorot ovat erittäin hyödyllinen tietää, sillä niitä apunakäyttäen voit helposti verrata lainojen hintoja eri vippifirmojen välillä (sama luottomäärä ja maksuaika), parhaimman vippitarjouksen löytämiseksi.

Lainan hakeminen ja vipin maksaminen takaisin

Palvelussa pikalainaa haetaan SMS tekstiviestien avulla, joiden hinnoitteluun sinun kannattaa tutustua ennen lainan hakemista.

Uudet asiakkaat tunnistautuvat aina verkkopankkitunnuksia käyttäen, jonka avulla saat oman henkilökohtaisen PIN koodisi, jonka avulla tekstiviestivipit ovat mahdollisia.

Kun olet jättänyt hakemuksen palveluun, yritys tarkistaa jättämäsi tiedot muun muassa luottohäiriöiden suhteen, jonka jälkeen saat luottopäätöksen.

Rahat maksetaan tilillesi kuitenkin vain palvelun toimisto aukioloaikoina, jotka ovat ma-la klo 7-23 ja sunnuntaina 10-18.

Takaisinmaksuaikana kaikissa palvelun vipeissä on 14 vrk, johon ei voi saada hakemalla muutosta, vaan eräpäivä on aina kiinteä.

Pienluoton takaisinmaksamista varten yritys toimittaa sinulle kotiisi paperisen laskun, tai voit vaihtoehtoisesti valita sähköisen laskun Postin tuottamaan NetPostiin, jonka käyttö on ilmaista.

Kun olet maksanut ottamasi pikaluoton takaisin ajallaan ja moitteettomasti, voit hakea palvelusta uutta vippiä, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi luotto kerrallaan.

Rahavippi - Vippi Opas