Vippitilille

Vippitilille on osa ACT Rahoituksen palveluita pikalaina markkinoilla, muihin aputoiminimiin kuuluessa esimerkiksi Salamavippi, Vippimoney, ja Jepa-vippi.

Sinulla voi kuitenkin olla avoin, maksamaton vippilaina vain yhdestä näistä palveluista kerrallaan, ja uutta voit hakea, kun luotto on maksettu takaisin ajallaan ja muutenkin lainaehtojen mukaisesti.

Lainaehtoihin ei kuulu esimerkiksi vakuutta/panttia, eikä takaajia, mutta niiden sijaan luoton saamisen ehtoina ovat mm. minimissään 18-vuoden ikä, luottokelpoisuus (ei maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä), ja tunnistautuminen TUPAS verkkopankki-tunnuksilla.

Luotonhakua ennen sinun kannattaa käydä läpi vippilainan ehdot yksityiskohtaisesti ja kokonaisuudessaan, varsinkin suhteessa luoton todellisiin vuosikorkoihin ja vipin takaisinmaksun ehtoihin.

Näistä vippiluoton todelliset vuosikorot auttavat vertailemaan pikalainojen hintoja eri yritysten tarjousten välillä (samoille summilla ja takaisinmaksu-ajoille), parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pienluoton hakemisen prosessi ja vipin takaisinmaksu

Uutena vippiä hakevana asiakkaana sinun tulee aina tunnistautua verkkopankki-tunnusten kautta, jota myötä saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin.

Tätä PIN koodia käyttäen tapahtuu varsinainen luoton hakeminen SMS tekstiviestejä hyödyntäen.

Sinun kannattaa tutustua näiden tekstiviestien hinnoitteluun ennenkuin aloitat lainanhakemisen prosessin, sillä SMS kulut tulevat maksettavaksesi vaikka yritys ei luottoa myöntäisikään.

Voit jättää hakemuksen vipille 24/7, mutta hakemuksia käsitellään vain firman toimiston aukioloaikoina, ma-su klo 7-23, jolloin myös myönnettyjä luottoja maksetaan asiakkaiden tileille.

Hakemuksen jättämisen myötä firma tarkistaa jättämäsi tiedot, tarkistaen mm. luottotiedot Suomen Asiakastiedon (tai muun vastaavan rekisterinpitäjän) luottohäiriörekisteristä, jonka jälkeen saat lainapäätöksen.

Takaisinmaksua varten ACT Rahoitus toimittaa sähköposti-osoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot luoton takaisinmaksua silmälläpitäen.

Vippitilille - Vippi Opas