Vipster

Vipster on turkulainen pikaluotto-alan yritys, jonka pikalaina palvelut toimivat nimien "Vippi.fi" ja "Vippi24" kautta.

Palveluista Vippi.fi on ollut yksi suomalaisten keskuudessa suosituimmista, sillä sen kautta on myönnetty eniten pikalainoja koko maassa vuosina 2009, 2010, sekä 2011.

Tarjolla Vippi.fi nettisivuston kautta on pikaluottoja summille 50-1000 euroa, joiden hakemiseen et tarvitse takaajia tai panttia/vakuuksia.

Vakuuksien/pantin tai takaajien sijasta yrityksen kautta saatavien luottojen ehtoihin kuuluu mm. se, että sinun tulee olla 18-79 vuotias Suomessa vakituisesti asuva, eikä sinulla tulisi olla maksuhäiriömerkintöjä.

Firma tarkistaa että hakemuksesi vastaa luottojen ehtoja tarkistamalla tietojasi muun muassa luottotietojen suhteen Suomen Asiakastieto Oy:stä ja/tai Bisnode Finland Oy:stä.

Ennen pikalainan hakemista yrityksen palveluista, sinun kannattaa tutustua tarjolla oleviin lainaehtoihin yksityiskohtaisesti...

...varsinkin lainan todellisten vuosikorkojen suhteen, sillä niitä käyttäen voit helposti vertailla lainatarjouksia eri vippifirmojen välillä.

Lainan hakeminen ja takaisinmaksaminen Vippi.fi palvelusta

Yrityksen palveluista Vippi.fi on suosittu muun muassa sen tarjoamien monipuolisten lainanhaku tapojen takia.

Näihin erilaisiin lainanhakemisen tapoihin kuuluvat ilmainen nettihakemus, tekstiviestihaku, sekä soitto asiakaspalveluun.

Lainahakemuksia voit jättää 24/7, ja ne käsitellään myös välittömästi, mutta (lakiin perustuen) myönnettyjä lainasummia maksetaan vain 7-23 välisinä aikoina.

Hakeminen soittamalla asiakaspalveluun on mahdollista vain asiakaspalvelun aukioloaikoina, arkisin klo 8-18.

Tarvitset puhelinhakuun sekä tekstiviestihakuun myös oman PIN numeron, jonka saa tunnistautumalla ensimmäistä kertaa palvelun verkkosivuilla TUPAS-verkkopankkitunnuksien avulla.

Kun olet jättänyt lainahakemuksen palveluun, yritys tarkastaa mm. luottotietosi, jonka jälkeen saat tiedon luottopäätöksestä.

Saat pikaluoton takaisinmaksamista varten laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamiseen.

Maksuaikoina palvelussa vipeillä ovat 14 vrk, 30 vrk, sekä 60 vrk, riippuen valitsemastasi lainasta ja sen ehdoista.

Näihin eräpäiviin on myös mahdollista saada lisäaikaa tekemällä maksuaikataulu muutoksen, johon ohjeet löytyvät palvelun nettisivuilta.

Vipster - Vippi Opas