Weblaina

Weblaina kuuluu ACT Rahoituksen aputoiminimiin pikalainamarkkinoilla, ja sen kautta firman asiakkaiden on mahdollista ottaa lainaa 10-360 euroa, lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen.

Muihin saman yrityksen aputoiminimiin, joita voit käyttää ottaaksesi pienluoton, kuuluvat esimerkiksi Salamavippi, Lainarahoitus, sekä Vippimoney.

Lainahakuun palvelusta et tarvitse esimerkiksi takaajia tai vakuutta/panttia, mutta niiden sijaan lainaehtoihin lukeutuvat esimerkiksi vaatimukset vähintään 18 vuoden iästä, ei maksuhäiriöitä luottorekisterissä, sekä oma, henkilökohtainen pankkitili.

Ennen lainanhaun aloittamista sinun kannattaa lukea luottoehdot läpi kokonaisuudessaan ja yksityiskohtaisesti.

Tärkeisiin kohtiin lainaehdoissa kuuluvat esimerkiksi vipin todellinen vuosikorko ja lainan takaisinmaksuun liittyvät yksityiskohdat.

Näistä pikalainan todellisen vuosikoron avulla voit helposti vertailla vippitarjouksia eri firmojen välillä, samoille lainasummille ja laina-ajoille.

Pienlainan hakuprosessi ja maksaminen takaisin

Kuten muissakin ACT Rahoituksen vippi-palveluissa, sinun tulee uutena asiakkaana ensin tunnistautua TUPAS verkkopankki tunnuksia käyttäen, joko Nordean, S-Pankin, Säästöpankin, tai Osuuspankin asiakkuuden kautta.

TUPAS tunnistautumisen osana saat oman, henkilökohtaisen PIN-koodin, jota käyttäen varsinainen SMS tekstiviesti lainanhaku tapahtuu (jossa tekstiviestit on hinnoiteltu erikseen).

Voit jättää lainahakemuksen 24/7, mutta firma käsittelee jätettyjä hakemuksia vain toimistoaikoinaan, ma-su klo 7-23, jolloin myös myönnetyt luotot maksetaan asiakkaille.

Lainahakemuksen jättämisen jälkeen ACT Rahoitus tarkistaa että että jättämäsi tiedot vastaavat lainan myöntämisen ehtoja, käyttämällä mm. Väestötietorekisterin henkilörekisteriä sekä Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietokantaa.

Näiden tarkistusten jälkeen saat lainapäätöksen.

Takaisinmaksu-aikoina kaikissa palvelun vipeissä on 14 vrk tai 30 vrk, riippuen millaisin ehdoin ja kuinka suuren lainan otit.

Vipin takaisinmaksamista varten saat kotiosoitteeseesi laskun, josta löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot maksun suorittamista silmälläpitäen.

Kun olet maksanut vanhan vipin takaisin ajallaan ja kokonaisuudessaan, voit hakea palvelusta uutta pikalainaa, sillä yhdellä asiakkaalla saa olla avoimena vain yksi vippi kerrallaan.

Weblaina - Vippi Opas