Yleislaina

Yleislaina on espoolaisen AA-Yleislainan tarjoama pikavippi palvelu, jossa lainasummat ovat 500-2000 euroa ja laina-ajat 3-24 kuukautta.

Firman, joka on virolaisen yrityksen suomalainen sivuliike, pikalainoja haetaan joko soittamalla tai tekemällä nettihakemus yrityksen internet sivujen (yleislaina.fi) kautta, joista nettihakemus on täysin ilmainen.

Nettisivuilta löydät myös lisätiedot lainanhakemiseen liittyvistä yksityiskohdista ja ehdoista, joihin kannattaa tutustua huolella ennen vipin hakemista.

Näihin ehtoihin lukeutuu erilaisia tekijöitä, joiden avulla vippifirma tarkistelee ja arvioi luottokelpoisuuttasi ja kykyäsi pikalaina luoton takaisin maksuun...

...kuten (otettuna "Lisätietoja" kohdasta yrityksen nettisivustoa):

  • ettei sinulla ole luottohäiriömerkintää,
  • olet töissä tai saat eläkettä,
  • työsuhde ei ole koeajalla,
  • tulot ylittävät menot, ja
  • tulomeno arvio on realistinen, sekä
  • sinulla ei ole ennestään liian paljon luottoja.

Pikalaina haku prosessi - Yleislaina

Vippilainan haku yritykseltä on tehty varsin yksinkertaiseksi ja mutkattomaksi, tapahtuen joko siten, että soitat firman palvelunumeroon, tai vaihtoehtoisesti jättämällä ilmaisen nettihakemuksen.

Tämän jälkeen firma lähettää sinulle kirjallisen luottosopimuksen kotiisi, jossa voit kaikessa rauhassa tutustua vipin ehtoihin ja harkita lainan ottoa.

Jos lainahakemuksesi hyväksytään, vippirahat siirtyvät seuraavana pankkipäivänä tilillesi.

Takaisinmaksun ehdot, mukaanlukien takaisinmaksu-aika (3-24 kk) näkyvät hyväksymässäsi kirjallisessa luottosopimuksessa, josta löytyvät myös muut pikalainaan liittyvät ehdot.

Mikäli sinulla on lainaan liittyviä kysymyksiä, ne kannattaa selvittää jo ennen lainan ottamista, ottamalla yhteyttä yrityksen asiakaspalvelu numeroon tai sähköpostiin.

Yleislaina - Vippi Opas